Partnereink

Graphix-Trade Kft.

A cég a JAC típusú német fóliák kizárólagos forgalmazásával és a Roland East Europe Kft. által forgalmazott termékek hivatalos viszonteladójaként kezdte működését, majd 2001 szeptemberétől a világ fóliagyártásában vezető amerikai cég, az Avery Dennison hivatalos importőrévé vált. Tevékenysége - melyet stabil, megbízható külföldi és belföldi beszállítói kapcsolataira, valamint munkatársainak szakmai ismereteire és tapasztalataira építve végez – folyamatosan bővül. A forgalmazott termékeinek, a szolgáltatásainak és munkatársai tevékenységének köszönhetően a Graphix-Trade Kft. napjainkban a reklámdekorációs piac egyik mértékadó szereplőjének számít.

Signtechnika Kft.

A piac generálta folyamatos fejlődés eredményeként a Signtechnika Kft. - a felhalmozott technikai és technológiai tudás és felkészültség birtokában - ma már a sign ipar termékeinek legszélesebb választékát fejleszti és gyártja.
A Signtechnika Kft., a Graphix-Line Stúdió és a Graphix-Trade Kft. olyan cégcsoportot alkot, amely az együttműködés adta előnyöket kamatoztatva, a legmagasabb minőséget a legkorszerűbb módon, a legkedvezőbb költségszinten tudja megvalósítani. Ennek köszönhetően a megrendelők igényeinek széles körű kiszolgálását biztosítjuk, mely hozzájárul a piacon elfoglalt pozíciónk megtartásához és erősítéséhez.
 

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!