Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


Adverticum Zrt.

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: A hirdetés-kiszolgáló cég immár negyedik éve stúdiónkra bízza a számukra szükséges szóróanyagok és tájékoztató brosúrák elkészítését. Továbbá mi biztosítjuk számukra a rendezvényekre szóló meghívók és a cég tagjai számára elengedhetetlen névjegykártyák nyomdai tervezését és kivitelezését.
 


Ecolab-Hygiene Kft.

Együttműködés kezdete: 1996

Feladatok: Az Ecolab-Hygiene Kft. teljes árukészletéhez a tervezéstől a kivitelezésig cégünk készíti Magyarországon a prospektusokat, szórólapokat, címkéket.


IFDT Kft.

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: A nemzetközi érdekeltségekkel is rendelkező cég számára prezentációkhoz és kiállításokra készítünk grafikákat és nyomdai termékeket, elsősorban bor és alkoholos termékeik bemutatására. Emellet rendszeresen vállaljuk boroscímkék, borlapok, szórólapok és hirdetések tervezését és kivitelezését is.


 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!