Borfesztivál

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: Cégünk készíti az évente megrendezésre kerülő Borfesztivál dekorációs anyagait.
 


Holokauszt Múzeum

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: A múzeum emlékfalát stúdiónk alakította ki lézergravírozott üvegtáblákból (kb. 900 m2).
 


Magyar Posta Zrt.

Együttműködés kezdete: 1992

Feladatok: Az együttműködés kezdete óta folyamatosan cégünk gyártja 3200 postahivatal külső és belső arculati elemeit (információs táblák, világító posta fríz, világító posta pajzs, kiállítás).
Emellett 7 igazgatósági épület információs rendszerét is stúdiónk készítette.
 


Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


Millenáris - Jövő Háza Kiállítás

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: Cégünk készítette a nyíló kiállítás orvostudományi újdonságokat bemutató részlegének, valamint a kávézónak a teljes dekorációját.
 


Művészetek Palotája

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: Az épület teljes közönségforgalmi területén cégünk valósította meg az arculatváltást. Ennek keretében mi végeztük a terület teljes felgrafikázását, valamint egyéb nyomdai tevékenységet is elláttunk. 2010-ben az épület üzemi részén, az irodáknál látjuk el ugyanezt a feladatot.
Szintén a Művészetek Palotája számára roll-up és L-banner rendszerek grafikáit készítettük el.
 


Agrokomplex

Együttműködés kezdete: 2004

Feladatok: A cég arculati megjelenését biztosító grafikák és kiállítások dekorációinak készítése.
 


Graphix-Trade Kft.

Együttműködés kezdete: 1999

Feladatok: Stúdiónk felel az áruszállító autó reklámgrafikázásáért. Emellett a minden évben megrendezésre kerülő szakmai kiállításokon stúdiónk végzi a cég megjelenésének tervezését és kivitelezését.
 


Lakástrend

  • Együttműködés kezdete: 2007
  • Feladatok: A Műcsarnokban minden évben megrendezett Lakástrend Kiállításra cégünk rendszeresen készít dekorációs grafikákat.
     

Öko-Pannon

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: Ideiglenes figyelemfelkeltésre szolgáló roll-up grafikák tervezése és kivitelezése.
 


 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!