Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


MATÁV Zrt.

Együttműködés kezdete: 1997

Feladatok: 1997-ben 2500 gépkocsi arculati fóliázása.
1999-2000-ben a teljes, 2500 autóból álló gépjárműflottára grafikáztuk rá az olimpiai lógót.
1999 óta rendszeresen mi végezzük a teljes flotta új arculat szerinti fóliázását.
Emellett további 180 db Ducato és Peugeot busz 4 szín color grafikázását látjuk el.
 


IFDT Kft.

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: A nemzetközi érdekeltségekkel is rendelkező cég számára prezentációkhoz és kiállításokra készítünk grafikákat és nyomdai termékeket, elsősorban bor és alkoholos termékeik bemutatására. Emellet rendszeresen vállaljuk boroscímkék, borlapok, szórólapok és hirdetések tervezését és kivitelezését is.


Les Invasions Ephémcres SARL

  • Együttműködés kezdete: 2007
  • Feladatok: A francia tulajdonú cég számára különböző felhasználási területekre készítünk dekor matricákat direktszín fóliából. A matricák nyomtatásáért és körbevágásáért is stúdiónk felel.
     

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!