Holokauszt Múzeum

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: A múzeum emlékfalát stúdiónk alakította ki lézergravírozott üvegtáblákból (kb. 900 m2).
 


Magyar Telekom Nyrt.

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: Nyilvános készülékek tájékoztató tábláinak, telefonszám matricáinak, valamint a készülékek előlapjának gyártása.
Ezen kívül az arculatnak megfelelő színekben T-Com, T-Mobil, T-System és T- feliratú élvilágító plexiket készítünk.
 


Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


Golden Wien

  • Együttműködés kezdete: 2007
  • Feladatok: A bécsi ékszerüzlet külső üvegportáljára készítettünk különleges ledes megoldással extra vékony élvilágító táblákat, cserélhető logósorral.
     

Kurrens Ruhaipari Vállalat

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: A cég Martha May nevű üzletei számára gyártunk plasztikus betűs feliratokat, kültérre és beltérre egyaránt.
 


 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!