Aeroviva Utazási Iroda

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: 2006 és 2007 között mi végeztük az utazási iroda charter buszainak dekorálását. A munka során nyomtatott és vágott grafikával egyaránt dolgoztunk. Emellett az Aeroviva Károly körúti irodájának teljes dekorálása (külső és belső világító táblák is) stúdiónkat dicséri.
 


Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


Metro

Együttműködés kezdete: 1996

Feladatok: Az áruházak eladáshelyi eszközeinek (világító frízek) részleges gyártását cégünk végzi alvállalkozóként, így például direkt színes grafikákat készítünk számukra, továbbá nagyformátumú digitális nyomdai anyagok tervezését és kivitelezését is rendszeresen vállaljuk.
 


Millenáris - Jövő Háza Kiállítás

Együttműködés kezdete: 2005

Feladatok: Cégünk készítette a nyíló kiállítás orvostudományi újdonságokat bemutató részlegének, valamint a kávézónak a teljes dekorációját.
 


Művészetek Palotája

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: Az épület teljes közönségforgalmi területén cégünk valósította meg az arculatváltást. Ennek keretében mi végeztük a terület teljes felgrafikázását, valamint egyéb nyomdai tevékenységet is elláttunk. 2010-ben az épület üzemi részén, az irodáknál látjuk el ugyanezt a feladatot.
Szintén a Művészetek Palotája számára roll-up és L-banner rendszerek grafikáit készítettük el.
 


Brandt Virágbolt

  • Együttműködés kezdete: 2006
  • Feladatok: A virágbolt hálózatnak nyomtatott előlapú világító dobozokat és kirakat matricákat készítünk.

 


Graphix-Trade Kft.

Együttműködés kezdete: 1999

Feladatok: Stúdiónk felel az áruszállító autó reklámgrafikázásáért. Emellett a minden évben megrendezésre kerülő szakmai kiállításokon stúdiónk végzi a cég megjelenésének tervezését és kivitelezését.
 


Les Invasions Ephémcres SARL

  • Együttműködés kezdete: 2007
  • Feladatok: A francia tulajdonú cég számára különböző felhasználási területekre készítünk dekor matricákat direktszín fóliából. A matricák nyomtatásáért és körbevágásáért is stúdiónk felel.
     

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!