Ecolab-Hygiene Kft.

„Fiatalos és dinamikus csapatnak ismertem meg a Graphix-Line munkatársait. Rugalmasak, az igényeket maximálisan kielégítik és a nyomdai termékek mindig határidőre készen vannak. Segítőkészek, könnyű velük a kapcsolattartás mind telefonon, mind e-mailban, és problémás esetekben azonnal pontosítást kérnek, hogy mindig a legjobb termék kerüljön ki a kezük alól.”

Schmidt Gábor
product manager

 

IFDT Kft.

"Rugalmasságban, kreativitásban és minőségben a Graphix-Line Stúdió a magyar piacon felülmúlhatatlan. Köszönjük több éves munkájukat."

Dr. Szalay Péter
ügyvezető igazgató

 

Malév Zrt.

"A Malév és a Graphix-line együttműködése már több mint 10 éves múltra tekint vissza. Rengeteg szép, gyors és minőségi munkát köszönhet a Malév a stúdió csapatának, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy mindig öröm velük együtt dolgozni. Köszönet!"

Kolossa András
arculati vezető

 

Pernod-Ricard Hungary

"A Graphix-Line már számos alkalommal készített számunkra innovatív és látványos díszcsomagolásokat, melyek minden alkalommal kifogástalanul megfeleltek az általuk betöltött funkciónak. A kivitelezés szépsége és az elkészült munkák tartóssága egyaránt a stúdió csapatát dicséri.
Az általuk készített díszdobozok a szezonális akciók alkalmával kiemelten hozzájárultak termékeink (Chivas Regal, Ballantine's, Jameson) sikeréhez."

Mosonyi Csaba
marketing manager

 

Signtechnika Kft.

" ...valószínűleg egy konzekvens fejlesztési stratégia eredményeként, mindig a legkorszerűbb szoftver és hardver eszközökkel találkozom a stúdióban. Külön díjazom, hogy a szakembergárda mindig a legoptimálisabb megoldást javasolja a feladat megoldására, és tisztában vannak a különböző technológiák garanciális jellemzőivel."

Egri Béla
igazgató

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!