Aeroviva Utazási Iroda

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: 2006 és 2007 között mi végeztük az utazási iroda charter buszainak dekorálását. A munka során nyomtatott és vágott grafikával egyaránt dolgoztunk. Emellett az Aeroviva Károly körúti irodájának teljes dekorálása (külső és belső világító táblák is) stúdiónkat dicséri.
 


Magyar Posta Zrt.

Együttműködés kezdete: 1992

Feladatok: Az együttműködés kezdete óta folyamatosan cégünk gyártja 3200 postahivatal külső és belső arculati elemeit (információs táblák, világító posta fríz, világító posta pajzs, kiállítás).
Emellett 7 igazgatósági épület információs rendszerét is stúdiónk készítette.
 


Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


Metro

Együttműködés kezdete: 1996

Feladatok: Az áruházak eladáshelyi eszközeinek (világító frízek) részleges gyártását cégünk végzi alvállalkozóként, így például direkt színes grafikákat készítünk számukra, továbbá nagyformátumú digitális nyomdai anyagok tervezését és kivitelezését is rendszeresen vállaljuk.
 


OTP

Együttműködés kezdete: 2007

Feladatok: 2007-2008 között cégünk dekorálta az OTP autóbuszait az arculatnak megfelelő színes fóliával.


Renault és Citroen

Együttműködés kezdete: 1997

Feladatok: Alvállalkozóként stúdiónk végzi a világító frízek, totemoszlopok és irányítótáblák gyártását és helyszíni szerelését az autószalonok teljes magyarországi hálózata részére.
 


Les Invasions Ephémcres SARL

  • Együttműködés kezdete: 2007
  • Feladatok: A francia tulajdonú cég számára különböző felhasználási területekre készítünk dekor matricákat direktszín fóliából. A matricák nyomtatásáért és körbevágásáért is stúdiónk felel.
     

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!