Aeroviva Utazási Iroda

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: 2006 és 2007 között mi végeztük az utazási iroda charter buszainak dekorálását. A munka során nyomtatott és vágott grafikával egyaránt dolgoztunk. Emellett az Aeroviva Károly körúti irodájának teljes dekorálása (külső és belső világító táblák is) stúdiónkat dicséri.
 


CIB Bank

Együttműködés kezdete: 2008

Feladatok: A 2008-as arculatváltásakor az ország egész területén cégünk végezte alvállalkozóként a teljes szerelési és telepítési munkálatot.

 


Hollywood Multiplex

Együttműködés kezdete: 1996

Feladatok: A mozihálózat külső és belső világító reklámjainak gyártása és telepítése alvállalkozóként.
 


Magyar Posta Zrt.

Együttműködés kezdete: 1992

Feladatok: Az együttműködés kezdete óta folyamatosan cégünk gyártja 3200 postahivatal külső és belső arculati elemeit (információs táblák, világító posta fríz, világító posta pajzs, kiállítás).
Emellett 7 igazgatósági épület információs rendszerét is stúdiónk készítette.
 


Magyar Telekom Nyrt.

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: Nyilvános készülékek tájékoztató tábláinak, telefonszám matricáinak, valamint a készülékek előlapjának gyártása.
Ezen kívül az arculatnak megfelelő színekben T-Com, T-Mobil, T-System és T- feliratú élvilágító plexiket készítünk.
 


Malév Zrt.

Együttműködés kezdete: 2001

Feladatok: A Malévvel számos területen dolgozunk együtt. Így Magyarországon a Malév teljes repülőgépflottájának grafikázását kizárólagosan stúdiónk végzi, köszönhetően annak, hogy cégünk mind a 3M, mind az Avery fóliák használatára vonatkozó minősítéssel rendelkezik.
Feladataink közé tartozik továbbá arculati és szezonális reklámgrafikák elkészítése az ügyfélszolgálati centrumok, irodaházak, valamint mindkét repülőtér számára. Szintén stúdiónk készíti a Malév központba a repülőgépek keretezett lajstromszámait gravírozott anyagból.
Nálunk készülnek az irodák és a jegyirodák belső és külső dekorálásához használt plasztikus betűs feliratok (arculati színekben), valamint a repülőgépek fedélzetén található képek nyomtatását és keretezését  is stúdiónk biztosítja.
A Malév sajtótájékoztatóihoz összecsukható sajtóhátfalakat (pop-upok) és plexi pulpitusokat tervezünk és készítünk. A roll-upok grafikáinak tervezését és kivitelezését is stúdiónk látja el.
 


Metro

Együttműködés kezdete: 1996

Feladatok: Az áruházak eladáshelyi eszközeinek (világító frízek) részleges gyártását cégünk végzi alvállalkozóként, így például direkt színes grafikákat készítünk számukra, továbbá nagyformátumú digitális nyomdai anyagok tervezését és kivitelezését is rendszeresen vállaljuk.
 


Művészetek Palotája

Együttműködés kezdete: 2006

Feladatok: Az épület teljes közönségforgalmi területén cégünk valósította meg az arculatváltást. Ennek keretében mi végeztük a terület teljes felgrafikázását, valamint egyéb nyomdai tevékenységet is elláttunk. 2010-ben az épület üzemi részén, az irodáknál látjuk el ugyanezt a feladatot.
Szintén a Művészetek Palotája számára roll-up és L-banner rendszerek grafikáit készítettük el.
 


Nemzeti Hírközlési Hatóság

Együttműködés kezdete: 2007

Feladatok: 2007-2008-ban stúdiónk építette ki a hivatal információs rendszerét az Ostrom és Visegrádi utcai épületekben.

 


Pannon GSM Távközlési Zrt.

Együttműködés kezdete: 2007

Feladatok: 2007-ben és 2008-ban cégünk gyártotta és szerelte fel az ország teljes területén a laptoptartókat és fali displayeket.


 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!