Stúdiónk 2006-ban megszerezte az ISO minőségbiztosítási tanúsítványt, mely igazolja, hogy munkáinkat szigorú előírások szerint, az európai uniós minőségbiztosítási elvárásoknak megfelelően végezzük, így szolgáltatásaink állandó kifogástalan minőséget képviselnek. A minősítés a grafikai szolgáltatás és kivitelezés körébe tartozó tevékenységeinkre vonatkozik.

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés mellett, így a minőségirányítási tanúsítvány megszerzésével egy időben bevezettük az ISO környezetirányítási rendszert. A minősítés igazolja, hogy stúdiónkban az anyagfelhasználás és hulladékkezelés a nemzetközi szabványoknak megfelelően, a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével folyik.

Az Avery minősítését stúdiónk 2003-ban kapta meg, amely az Authorised Fabricator for 3MTM Aircraft Marking Film címhez hasonlóan azt igazolja, hogy a Graphix-Line a repülőgépek fóliázását kiemelkedően magas színvonalon látja el. A minősítést hazánkban egyedül stúdiónk birtokolja.

A Nemzeti Fejlesztési Terv pályázat révén gépparkunk egy nagyformátumú digitális nyomtatóval, egy plotterrel és egy kézi vágógéppel lett gazdagabb. A Magyar Állam és az Európai Unió által közösen nyújtott összesen 3 879 913 Ft. értékű támogatás segítségével egy webszerverrel és több, a munkánkat segítő laptoppal sikerült javítani stúdiónk technikai felszereltségét.

A Graphix-Line Stúdió 2000-ben, hazánkban egyedüliként megkapta az Authorised Fabricator for 3MTM Aircraft Marking Film minősítést, mely tanúsítja, hogy a 3MTM hivatalos partnereként a vállalat magas minőségben végzi repülőgépek fóliás grafikázását.

A Graphix Line Stúdió Kft. budaörsi székhelyén uniós támogatásból szerver storage konfigurációt vásárolt, amelyet az Új Széchenyi Terv KMOP-2011-1.2.1/A pályázati kiírás keretén belül „Technológiai fejlesztés a Graphix Line Stúdió Kft.-nél” címen nyert el. Az elnyert támogatás összege 3 430 000 Ft. A beruházás összköltségvetése 9 800 000 Ft.

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!