A Graphix csoporthoz tartozó Graphix-Line Stúdió elődjét Jenes Pál alapította 1986-ban egy kisszövetkezet önálló számítógépes betűvágó részlegeként. A szövetkezet megszűnését követően, 1990-ben alakult meg a Graphix-Line Stúdió Kft., amely kibővített reklámdekorációs tevékenységi körrel, szakképzett alkalmazottakkal és korszerűsített gépparkkal kezdte meg működését.
Ügyfélkörünk dinamikus bővülésével és az egyre nagyobb megrendelésekkel párhuzamosan folyamatosan bővítettük kapacitásunkat, így stúdiónk ma már 450 m2 alapterületen, 10 állandó alkalmazottal dolgozik.

A Graphix-Line Stúdió 1998-tól résztulajdonosként szoros együttműködésben áll a Signtechnika Műszaki Fejlesztő és Reklámkészítő Kft.-vel, amely a megrendelések műanyag, alumínium és fém alapú szakipari kivitelezését, valamint elektronikus szerelvényezését biztosítja ügyfeleink számára.

1999-ben megalakult a Graphix-Line Stúdió leányvállalata, a Graphix-Trade Kft., amely a reklámdekorációhoz szükséges gépek, berendezések, alapanyagok forgalmazásával foglalkozik. A vállalat az anyacég ellátásán túl országos szinten, mintegy 6000 cégnek nyújtja szolgáltatásait.

2008-ban stúdiónk beindította digitális nyomdai tevékenységét, így mára a nyomdai tervezés és kivitelezés, valamint a reklámdekorációs tevékenység teljes spektrumát nyújtjuk megrendelőinknek. Ráadásul társcégeinknek köszönhetően nemcsak az alapanyagokat tudjuk kiváló áron beszerezni, hanem a Signtechnika Kft. közreműködésével a kivitelezést is igen kedvezően valósítjuk meg. Ügyfeleinket így rugalmas kiszolgálással, kiváló minőségű termékekkel, kedvező árakkal várjuk.
 

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!