Járműgrafikázás, autó matricázás

Tartós, de csak amíg Ön akarja

Szeretné felmatricáztatni céges autóit, de fél, hogy később nehéz lesz eltávolítani a fóliát? Vagy éppen attól tart, hogy az autók matricázása idő előtt lekopik?

A Graphix-Line szakembereinek tapasztalatában megbízhat! Amellett, hogy számos autót és autóflottát fóliáztunk, a Malév gépeit is stúdiónk grafikázta. Hozzáértő munkánkat az Avery és 3M minősítések igazolják. Felkészült szakembereink mellett a felhasznált minőségi anyagok garantálják, hogy a járműgrafikázás ne csak szép, de időtálló is legyen. Ugyanakkor – ha arra van szükség – a fólia bármikor eltávolítható anélkül, hogy az nyomot hagyna az autón.

Az autó felmatricázása mellett a grafikai tervezéssel is foglalkozunk.
Lehetőség van teljes járműgrafikázásra, az autó részleges fóliázására, vagy csak feliratozásra. Több technikával – nagyformátumú nyomtatás és számítógépes betűkivágás – is dolgozunk megrendelőink igényeinek megfelelően. Az élettartam növelése érdekében lakkozást vagy laminálást alkalmazunk.

Az autó típusa, színe és a matricázás tervezett élettartama alapján javaslatot teszünk a fólia anyagára, valamint elkészítjük a látványtervet. Egyedi elképzeléseivel és ötleteivel is keresse stúdiónkat!

Miért a Graphix-Line-t válassza járműgrafikázáshoz?
 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!