Laminálás, lakkozás

Maradandót alkotunk

Elege van abból, hogy a céges autókat félévente újra kell matricáztatni? Szeretné, ha a partnereinek adott reklámanyagai időt állók lennének?

Stúdiónk több eljárást – így laminálást és lakkozást – is alkalmaz a reklámanyagok, nyomdai anyagok, fontos dokumentumok élettartamának növelésére, legyen szó akár kültéri, akár beltéri hasznosításról. Az Ön igényeit, valamint a felhasználási körülményeket figyelembe véve választjuk ki a megfelelő laminálási, illetve lakkozási technológiát. Így például járműgrafika esetén a legnagyobb védelmet biztosító lakkozást javasoljuk, míg étlapoknál a hideg laminálásnál nagyobb merevséget eredményező meleg laminálást ajánljuk. Az elképzelésektől függően fényes vagy matt laminálást alkalmazunk.

Minden esetben a megfelelő anyagokkal dolgozunk: a 20 mikronos laminálótól a 325 mikronos kőfelverődés-gátló fóliáig mindenféle anyag rendelkezésünkre áll. Különleges laminálóinknak köszönhetően – például padlógrafika levédő, antigraffiti vagy extra UV védelem – ügyfeleink egyedi igényeit is teljesíteni tudjuk.

A laminálás és lakkozás néhány jellemző alkalmazási területe: névjegyek, kiállítási installációk, kirakatmatricák, járműgrafika, étlapok.
A lehetőségekről konzultáljon szakértőinkkel!
 

Laminálást és lakkozást a Graphix-Line-tól.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó anyagtípusok:

 
 

REFERENCIÁK

Tudni szeretné, kik szavaztak már bizalmat nekünk?
Tekintse meg referenciáinkat!