Kontúrmarás és gravírozás, hogy még feltűnőbb legyen vállalkozásod!

A cégtáblák, logók, kiállítási standok elemei mindenki figyelmét felkeltik, ezért nem mindegy, hogy mennyire aprólékosan vannak kidolgozva, mennyire egységesek a motívumaik, és hogy mit árulnak el a vállalkozásról. Cégünk nagy gonddal készíti ezeket a kontúrmarás és gravírozás technológiájával, végigkíséri őket a tervezéstől egészen a szerelésig.

A kontúrmarás technológiájának segítségével bármilyen egyedileg megrendelt formát a legprecízebben tudunk kivágni, a néhány milliméterestől akár a nagyobb darabokig is. Mindezt számtalan tömör anyagból elvégezzük, a plexi megmunkálásához például ma már szinte elengedhetetlen a kontúrmarás. Ám a hagyományos gravírozás sem ment ki a divatból, cégünk ezt is előszeretettel alkalmazza.

Szeretnéd, ha cégfelirataidon, világító tábláidon is egyértelműen látszódna, hogy az arra járónak profi vállalkozással van dolga? Akkor válaszd csapatunkat, és nem fogsz csalódni a kontúrmarás, gravírozás technológiákkal készült termékeinkben! Ha kérdésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Bízd ránk a látvány- és arculattervezést!

Egy cég arculata az a kép, magatartás, megnyilvánulás, amit befelé és kifelé mutat magáról. Fontos, hogy ez másik céggel ne legyen összetéveszthető, hiszen csak így éri el a célját, vagyis, hogy információt közvetítsen az ügyfelek számára. Az arculat hozzájárul a vevő bizalmának kialakulásához, vagyis a cég sikerét szolgálja. Mivel ilyen fontos szerepet játszik a vállalkozás életében, érdemes a látvány- és arculattervezést tapasztalt csapatra bízni.

A látvány- és arculattervezés során minden részletre oda kell figyelni. Nem csak a cég székhelye, illetve irodája vagy ügyfélközpontja számít, hanem a logó, a plakátok, hirdetmények, szórólapok, a honlap, de hozzátartozik például a dolgozók munkaruhája is. A látvány- és arculattervezésnek kiemelt szerepe van az olyan vállalkozások esetében, amiknek több irodája is van, illetve nagy a piaci verseny.

Szeretnéd növelni ügyfeleid cégedbe fektetett bizalmát? Fordulj hozzánk még ma, bízd ránk a látvány- és arculattervezést! Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!

Tűnjön ki vállalkozásod az utakon is: válaszd az autódekorációt!

Sok vállalkozás kerül olyan szerencsés helyzetbe, hogy több gépjárművet tarthat fenn, így a dolgozók könnyedén fel tudják venni a kapcsolatot az ügyfelekkel személyesen is. Érdemes ebben az esetben elgondolkodniuk a tulajdonosoknak, hogy ezeket a járműveket is felhasználják marketingcélokra, hogy minél több emberhez eljusson a vállalkozás híre. Ha érdekel ez a lehetőség, válaszd az autódekorációt!

Az autódekorációnak köszönhetően vállalkozásod az utakon is feltűnhet, így szinte bárhová eljuthat a cég híre. Az autódekorációval bármi megvalósítható, csakis a fantáziád szabhat határt, hogy mit tüntessünk fel a járműveken: egyesek megelégednek a cég logójával, mások pedig szívesen használják a szlogenjüket, elérhetőségeiket is. Egy biztos, a végeredmény tökéletes lesz, ami sok ember figyelmét fogja felkelteni, legyen szó autósról vagy gyalogosról.

Amennyiben szeretnél élni az autódekoráció lehetőségével, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bízd a kültéri dekoráció megvalósítását profikra!

A reklámdekoráció szerepe kettős: egyszerre informatív és figyelemfelkeltő. A színes grafikával és szöveggel készült kültéri dekoráció is ilyen reklámgrafika, ami egy vállalkozás számára akár új ügyfeleket is képes szerezni.

Mutatós kültéri dekoráció lehet egy reklámtábla, egy cégér, vagy egy felirat az épület közvetlen környezetében, lehet állandó, de lehet ideiglenes is, attól függően, hogy mi a pontos célja. Egy megrendelt kültéri dekorációra felkerülhet a cég neve, információt adhat a cég tevékenységéről, valamint arról, hogy mit kínál az ügyfeleknek.

Fordulj hozzánk bizalommal, amennyiben magas színvonalon kivitelezett, gondosan megtervezett kültéri dekorációkban gondolkodsz! Olyan cégre bízd a grafika megvalósítását, ami tapasztalattal és meggyőző referenciákkal rendelkezik, mert így hosszú távon is értékelhető terméket tud prezentálni!

Lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kérj tőlünk árajánlatot kültéri dekorációra!

Milyen nyomdai termékekhez válaszd a digitális nyomtatást?

A digitális nyomtatás egyre több ember figyelmét kelti fel, nem véletlenül, ugyanis a technológiával sokkal gyorsabban előállíthatók a különböző nyomdai termékek, ráadásul nincs nyomóforma költség. Az, hogy milyen esetekben döntenek az ügyfelek a digitális nyomtatás mellett, személyenként gyakran eltérő, azonban vannak olyan esetek, amikor kifejezetten érdemes ezt a technológiát választani.
Ha névjegykártyát szeretnél, válaszd a digitális nyomtatást! A névjegykártyák sokat elárulnak tulajdonosaikról, tehát ebben az esetben mindenképp hibátlan végeredményre lesz szükséged, ezt pedig a digitális nyomtatás biztosítja számodra.

Új szolgáltatás, termék vagy induló vállalkozás népszerűsítéséhez szánt reklámanyagok elkészítéséhez is tökéletes választás a digitális nyomtatás. Bátran használhatsz élénk színeket, fotókat, hiszen a technológia garantálja a kiváló képminőséget!
Amennyiben igényes nyomdai termékre szükséged lenne, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és vedd igénybe digitális nyomtatás szolgáltatásunkat!