Széchenyi 2020 | Európai Regionális Fejleszétsi Alap

Mikor és kinek éri meg a digitális nyomtatás?

Nyomdai anyagok kivitelezéséhez ma már nem csupán a hagyományos ofszet nyomtatást lehet igénybe venni, ugyanis itt van mellette a korszerű technológiával fémjelzett digitális nyomtatás is. Kinek tanácsos a digitális nyomtatás megrendelését megfontolnia, és miért érdemes emellett a technológia mellett dönteni?

A digitális nyomtatásról tudni kell, hogy jól alkalmazható kis példányszámú nyomdai termékek esetében, tehát azoknál a nyomdai termékeknél lehet számításba venni az alkalmazását, amikből egyszerre csak kisebb mennyiséget szeretnének nyomtatni. Ilyen lehet például a szórólap, brossúra, névjegykártya, meghívó. Arra tökéletesen alkalmas ez a nyomdai eljárás, hogy egyedi reklámanyagokat készítsenek vele. Ez az úgynevezett perszonalizált nyomtatás, amivel meghívókat, leveleket, reklámanyagokat lehet limitált példányszámban, személyreszóló formában elkészíttetni. Akár egy darab példány is készülhet vele, mert árban megéri, hiszen alacsony költségekkel jár a kivitelezése. Az alacsony költségek annak köszönhetőek, hogy a nyomóforma költség nincs benne az árban, mert az ofszet nyomtatással ellentétben itt nincsen szükség ilyesmire. Arra viszont ügyelni kell, hogy nagyobb példányszámnál már nem éri meg a digitális nyomtatást választani, mert a nyomdai gép üzemeltetési költsége túl magas ilyen feltételek mellett. Tehát azoknak ideális a digitális nyomtatás mellett dönteni, akiknek például kevés ideje maradt a nyomdai termék, a perszonalizált anyag előállíttatására, de nincs szükségük nagy mennyiségre belőle. Természetesen előzetes számításokat követően lehet csak megállapítani, hogy egy konkrét példányszámhoz melyik nyomtatási eljárás a valóban ideális.

Neked is hasonló szolgáltatásokra van szükséged, de még nem találtál ehhez szimpatikusnak tűnő céget, színvonalas szolgáltatásokkal? Fordulj hozzánk bizalommal, és ismerd meg, hogy mit kínálunk digitális nyomtatás témakörében az ügyfeleinknek! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tudj meg többet rólunk és munkáinkról!

Kiállítás kivitelezése: ha a tervezéssel végeztünk

Ahhoz, hogy a kiállítás elérje a célját, és minden szempontból sikeres legyen, nem elég profi módon megtervezni; a kivitelezés ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb. Hiába a gondos tervezés, ha a megvalósítás nem követi, és ez fordítva is igaz: ha a tervezés nem alapos és minden részletre kitérő, akkor a megvalósítás sem lesz tökéletes, hiába minden igyekezet. Ha egyik változat sem a kedvedre való, és minden tekintetben tökéletes rendezvényt szeretnél magad mögött tudni, bízd ránk a kiállítás kivitelezését is!

Szerencsére a tervezésen túl a kiállítás kivitelezésében is megfelelő tapasztalattal rendelkezünk, és az eddigi munkáink alapján mondhatjuk, hogy sikeresek is vagyunk e téren, így, ha ránk bízod ezt a feladatot is, biztos lehetsz benne, hogy eléred a célodat, amit a kiállítással kitűztél magad elé.

Válassz bennünket a kiállítás kivitelezéséhez is, és ha kérdésed van, vagy igénybe vennéd szolgáltatásainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kiállítás? Bízd ránk a tervezését!

Egy kiállítás megtervezése nem is olyan egyszerű dolog, mint azt elsőre gondolhatnánk, hiszen számos tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy egyáltalán összeálljon a kép, és akkor még nem is beszéltünk a sikerességéről. Ha biztosra szeretnél menni, és az a célod, hogy nem csak a látogatók szempontjából, de a Tiédből nézve is sikeres legyen, bízz meg bennünket a kiállítás tervezésével!

Alapvetően grafikai tervezéssel foglalkozunk, ám egy kiállítás manapság már nem létezhet figyelemfelkeltő grafikák és reklámanyagok nélkül, épp ezért a kiállítástervezés is bekerült a profilunkba. Honlapunkon megtekintheted a korábbi kiállítástervezési munkáinkat, így láthatod, hogy ezt a feladatot sem vesszük félvállról, hanem mindent beleadva biztosítjuk megrendelőink számára a kiállítás sikerességét!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet kiállítástervezési szolgáltatásunk iránt, válassz bennünket, és a lehető legjobbat kapod! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Csomagolástervezés – avagy, az első benyomás fontossága

Amikor csomagolástervezésre kerül a sor, egyszerre kell a vásárló és a termék gyártójaként gondolkodnunk, ami nem egyszerű feladat. Elsősorban át kell gondolnunk, hogy mitől egyedi, mitől más a mi termékünk, mint a többi, viszont ezzel egyidejűleg azzal is tisztában kell lennünk, hogy mi az, ami a vásárló érdeklődését felkelti. Mik azok a dolgok, amiket mindenki keres, amikor a boltok polcáról levesz valamit, egyáltalán mi alapján veszi le? Egy tekintetet vonzó, de valójában keveset eláruló csomagolás nem ér túl sokat, végül visszakerül a polcra.

Éppen ezért, amikor csomagolástervezéshez keresünk egy megbízható céget, nekik ismerniük kell az arany középutat. Egy csomagolásnak informatívnak kell lennie, egyedinek, lényegre törőnek, és tetszetősnek is, nem könnyen felejthetőnek. Első pillantásra is látszania kell, hogy az érdeklődő egy minőségi terméket tart a kezében, sok múlik a letisztult dizájnon.

Ha Ön is szakértő segítséget szeretne kapni a csomagolástervezéshez, cégünk mindenben a legjobbat nyújtja megrendelői számára! Számtalan referenciamunka áll a rendelkezésére, hogy meghozza a döntését! Kérdés esetén pedig ne habozzon, keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!

 

Kontúrmarás és gravírozás, hogy még feltűnőbb legyen vállalkozásod!

A cégtáblák, logók, kiállítási standok elemei mindenki figyelmét felkeltik, ezért nem mindegy, hogy mennyire aprólékosan vannak kidolgozva, mennyire egységesek a motívumaik, és hogy mit árulnak el a vállalkozásról. Cégünk nagy gonddal készíti ezeket a kontúrmarás és gravírozás technológiájával, végigkíséri őket a tervezéstől egészen a szerelésig.

A kontúrmarás technológiájának segítségével bármilyen egyedileg megrendelt formát a legprecízebben tudunk kivágni, a néhány milliméterestől akár a nagyobb darabokig is. Mindezt számtalan tömör anyagból elvégezzük, a plexi megmunkálásához például ma már szinte elengedhetetlen a kontúrmarás. Ám a hagyományos gravírozás sem ment ki a divatból, cégünk ezt is előszeretettel alkalmazza.

Szeretnéd, ha cégfelirataidon, világító tábláidon is egyértelműen látszódna, hogy az arra járónak profi vállalkozással van dolga? Akkor válaszd csapatunkat, és nem fogsz csalódni a kontúrmarás, gravírozás technológiákkal készült termékeinkben! Ha kérdésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Bízd ránk a látvány- és arculattervezést!

Egy cég arculata az a kép, magatartás, megnyilvánulás, amit befelé és kifelé mutat magáról. Fontos, hogy ez másik céggel ne legyen összetéveszthető, hiszen csak így éri el a célját, vagyis, hogy információt közvetítsen az ügyfelek számára. Az arculat hozzájárul a vevő bizalmának kialakulásához, vagyis a cég sikerét szolgálja. Mivel ilyen fontos szerepet játszik a vállalkozás életében, érdemes a látvány- és arculattervezést tapasztalt csapatra bízni.

A látvány- és arculattervezés során minden részletre oda kell figyelni. Nem csak a cég székhelye, illetve irodája vagy ügyfélközpontja számít, hanem a logó, a plakátok, hirdetmények, szórólapok, a honlap, de hozzátartozik például a dolgozók munkaruhája is. A látvány- és arculattervezésnek kiemelt szerepe van az olyan vállalkozások esetében, amiknek több irodája is van, illetve nagy a piaci verseny.

Szeretnéd növelni ügyfeleid cégedbe fektetett bizalmát? Fordulj hozzánk még ma, bízd ránk a látvány- és arculattervezést! Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!

Tűnjön ki vállalkozásod az utakon is: válaszd az autódekorációt!

Sok vállalkozás kerül olyan szerencsés helyzetbe, hogy több gépjárművet tarthat fenn, így a dolgozók könnyedén fel tudják venni a kapcsolatot az ügyfelekkel személyesen is. Érdemes ebben az esetben elgondolkodniuk a tulajdonosoknak, hogy ezeket a járműveket is felhasználják marketingcélokra, hogy minél több emberhez eljusson a vállalkozás híre. Ha érdekel ez a lehetőség, válaszd az autódekorációt!

Az autódekorációnak köszönhetően vállalkozásod az utakon is feltűnhet, így szinte bárhová eljuthat a cég híre. Az autódekorációval bármi megvalósítható, csakis a fantáziád szabhat határt, hogy mit tüntessünk fel a járműveken: egyesek megelégednek a cég logójával, mások pedig szívesen használják a szlogenjüket, elérhetőségeiket is. Egy biztos, a végeredmény tökéletes lesz, ami sok ember figyelmét fogja felkelteni, legyen szó autósról vagy gyalogosról.

Amennyiben szeretnél élni az autódekoráció lehetőségével, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bízd a kültéri dekoráció megvalósítását profikra!

A reklámdekoráció szerepe kettős: egyszerre informatív és figyelemfelkeltő. A színes grafikával és szöveggel készült kültéri dekoráció is ilyen reklámgrafika, ami egy vállalkozás számára akár új ügyfeleket is képes szerezni.

Mutatós kültéri dekoráció lehet egy reklámtábla, egy cégér, vagy egy felirat az épület közvetlen környezetében, lehet állandó, de lehet ideiglenes is, attól függően, hogy mi a pontos célja. Egy megrendelt kültéri dekorációra felkerülhet a cég neve, információt adhat a cég tevékenységéről, valamint arról, hogy mit kínál az ügyfeleknek.

Fordulj hozzánk bizalommal, amennyiben magas színvonalon kivitelezett, gondosan megtervezett kültéri dekorációkban gondolkodsz! Olyan cégre bízd a grafika megvalósítását, ami tapasztalattal és meggyőző referenciákkal rendelkezik, mert így hosszú távon is értékelhető terméket tud prezentálni!

Lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kérj tőlünk árajánlatot kültéri dekorációra!

Milyen nyomdai termékekhez válaszd a digitális nyomtatást?

A digitális nyomtatás egyre több ember figyelmét kelti fel, nem véletlenül, ugyanis a technológiával sokkal gyorsabban előállíthatók a különböző nyomdai termékek, ráadásul nincs nyomóforma költség. Az, hogy milyen esetekben döntenek az ügyfelek a digitális nyomtatás mellett, személyenként gyakran eltérő, azonban vannak olyan esetek, amikor kifejezetten érdemes ezt a technológiát választani.
Ha névjegykártyát szeretnél, válaszd a digitális nyomtatást! A névjegykártyák sokat elárulnak tulajdonosaikról, tehát ebben az esetben mindenképp hibátlan végeredményre lesz szükséged, ezt pedig a digitális nyomtatás biztosítja számodra.

Új szolgáltatás, termék vagy induló vállalkozás népszerűsítéséhez szánt reklámanyagok elkészítéséhez is tökéletes választás a digitális nyomtatás. Bátran használhatsz élénk színeket, fotókat, hiszen a technológia garantálja a kiváló képminőséget!
Amennyiben igényes nyomdai termékre szükséged lenne, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és vedd igénybe digitális nyomtatás szolgáltatásunkat!

(+36 1) 274 44 72

(+36 30) 369 11 60

(+36 30) 508 89 77

mail@graphixline.hu

Elérhetõségek
Youtube